Icoana Sfinților Arhangheli

Icoana Sfinților Arhangheli

marți, 7 octombrie 2014

Ziua Copilului sărbătorită în parohia Berchieșu.

          Cu prilejul aniversării Zilei Internaționale a copilului în Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Berchieșu s-au organizat activități speciale pentru cei sărbătoriți în această zi. Preotul paroh Vasile-Florin Negru împreună cu doamna preoteasă Carmen -Adriana Negru, i-au inițiat pe cei mici în arta desenului, realizând împreună lucrări cu tematică religioasă, apoi au ascultat povești și istorioare rostite de părintele paroh. Desenele realizate de copii au fost prezentate ulterior credincioșilor parohiei în cadrul unei expoziții. 
          La finalul acestor activități, copii au fost răsplătiți cu iconițe și dulciuri, după care împreună cu preotul paroh au vizitat Mănăstirea Sfânta Treime de la Soporu de Câmpie. Aici copiii au fost primiți cu mare bucurie de părintele stareț Irineu, care le-a vorbit acestora  despre rolul rugăciunii și al Bisericii în viața tinerilor, iar mai apoi le-a dăruit, iconițe și cruciulițe.
          Astfel de activități au loc și cu alte ocazii în parohia noastră, lucru de care se bucură foarte mult atât părinții cât și cei mici.