Icoana Sfinților Arhangheli

Icoana Sfinților Arhangheli

duminică, 3 ianuarie 2016

1 IANUARIE 2016

       Joi, 31 decembrie 2015, incepand cu ora 23,30 in Parohia Ortodoxa Berchiesu, judetul Cluj s-a savarsit slujba trecerii dintre ani, o slujba speciala in care s-a citit acatistul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, apoi cateva rugaciuni de multumire pentru anul care s-a incheiat, iar la final rugaciuni de binecuvantare pentru anul nou in care am intrat. Aceasta frumoasa slujba s-a savarsit in biserica de lemn  monument istoric -1747, a parohiei noastre, un adevarat, real obiectiv turistic din zona de est a Campiei Transilvaniei.  
        La final afara s-au aprins stelute si s-au batut clopotele indelung, si s-a inchinat un pahar de sampanie si cateva bucati de cozonac, pentru toti cei prezenti la biserica, toate oferite de unul dintre sponsorii nostrii, carora le multumim si pe aceasta cale.
      Dimineata, s-a savarsit slujba Utreniei, de la ora 9:00, iar apoi Liturghia Sfantului Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareeii Capadochiei, iar dupa-amaiza la ora 4:00 slujba Vecerniei.
        Au fost momente de bucurie si de inaltare duhovniceasca pe care le-am trait cu totii impreuna, si va dorim ca anul 2016 sa va aduca sanatate, bucurii si numai impliniri alaturi de cei dragi!

                                             


                                                              LA MULTI ANI!!!